Knop bouwbegeleiding

Knop projectmanagement

Knop interim_projectmanagement

Knop partikulieren

Bouwbegeleiding 

Een bouw in goede banen leiden is en blijft een vak apart aangezien bouwen een complexe en uitdagende bezigheid is die vraagt om de juiste deskundigheid.
In de voorbereidingsfase kan JW Bouwconsult u adviseren en tijdens de uitvoeringsfase namens u als terzake kundige vertegenwoordiger optreden.

Reeds in de initiatieffase worden keuzes gemaakt en besluiten genomen die van invloed zijn op de uitvoeringsfase en het eindresultaat. In dat traject kunnen wij u deskundig bijstaan en adviseren.

Daarnaast zal tijdens de uitvoering onze frequente aanwezigheid op de bouwplaats in combinatie met onze ruime ervaring zorg dragen voor een goede aansturing, begeleiding en controle van aannemers en leveranciers. 
Met JW Bouwconsult krijgt u op deze wijze meer zekerheid ten aanzien van uw verwachtingen over het eindresultaat. Wij zijn ons bewust van uw grote betrokkenheid en de zorg die u heeft omtrent deze verwachtingen.
Graag nemen wij u deze zorg uit handen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk en/of kernactiviteiten.

Wij garanderen een constante, uiterst deskundige begeleiding op de bouwplaats, informeren u over de voortgang, de ontwikkelingen en adviseren u bij alle mogelijke tussentijdse beslissingen die genomen moeten worden.
Wij begeleiden de bouwvoorbereidings-, uitvoerings- en nazorgfase van nieuwbouw- en verbouwprojecten.
Vele aansprekende projecten in zowel de woningbouw en de utiliteitsbouw, zijn mede dankzij onze inspanning, succesvol opgeleverd.

 

 © JW Bouwconsult - Brand Webhosting & Brand Webdesign • Tel. 06 • 41 21 45 48 • KvK 56884699 • BTW 140984239B02  • Disclaimer • Sitemap