Knop bouwbegeleiding

Knop projectmanagement

Knop interim_projectmanagement

Knop partikulieren

Bouwkundig toezicht 

JW Bouwconsult zorgt ervoor dat uw bouwplannen binnen kaders van budget, planning en kwaliteit worden gerealiseerd.

Vastgoedeigenaren en -beheerders, projectontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties besteden in toenemende mate het bouwkundig toezicht op hun bouwprojecten uit aan een onafhankelijke, deskundige partij.

  • Tijdens de uitvoeringsfase van een bouwproject moet er namelijk op worden toegezien dat de aannemer de in het bestek voorgeschreven kwaliteit van de bouwmaterialen op de juiste manier toepast.
  • Verder is er toezicht nodig op de voortgang van de werkzaamheden in relatie tot de planning en moet er controle van de termijnstaten plaatsvinden. Het is immers van belang dat de opdrachtgever de zekerheid heeft dat wat de aannemer factureert ook daadwerkelijk is gerealiseerd. Daarbij is het zaak dat een onafhankelijke, deskundige partij de aanvragen van de aannemer voor meer- of minderwerk controleert.

JW Bouwconsult is een onafhankelijke, deskundige partij om het bouwkundig toezicht op uw projecten aan toe te vertrouwen.
Wij hebben de kennis en de ervaring om deskundig en efficiënt toezicht te houden op de voortgang en de realisatie van uw bouwprojecten.
In het geval van een complex werk, dan zijn wij dagelijks inzetbaar.
Betreft het een minder complex project, dan houden wij toezicht op regelmatige basis waarbij toch een goed beeld blijft bestaan van de bouwvoortgang.

Opdrachtgever ontvangt heldere, inzichtelijke voortgangsrapportages om zicht te houden op de vorderingen en de eventuele meer- en minderwerken.
Aan de hand daarvan kunt u beoordelen of de planning wordt aangehouden, de voortgang van de werkzaamheden naar wens verloopt, de gewenste kwaliteit wordt geleverd en de bouw binnen uw budget wordt gerealiseerd.

Wenst u een afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken?
Wij verwijzen u graag naar de contactpagina voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 © JW Bouwconsult - Brand Webhosting & Brand Webdesign • Tel. 06 • 41 21 45 48 • KvK 56884699 • BTW 140984239B02  • Disclaimer • Sitemap